Ужасяваща "игра" на пътя изправя косите на шофьорите ВИДЕО

  • 24.05.2020 9:20 /
  • 8348 /
  • 2
Ужасяваща "игра" на пътя изправя косите на шофьорите ВИДЕО

Поколението на YouTube е готово да рискува живота си заради вирусни видеоклипове. Нови кадри, достойни за наградите "Дарвин" (демонстриране на върховна, изумителна глупост) бяха заснети във Филаделфия (САЩ) и публикувани в мрежата.

Както можете да видите от кадрите, младеж в зелен суитчър подкарва колелото си в насрещната лента и едва успява да избегне сблъсък с от TSX Acura. След това той прави същия трик с Ford Taurus, отмествайки се от пътя на колата в последната секунда.

Бесен екшън с преследване между шофьор на откраднат джип и полицаи ВИДЕО 18+

Въпреки очевидната липса на ум (или благодарение на това), младият ютубър го прави отново и отново. В един момент той принуждава водач на джип да натисне рязко педала на спирачката и да спре. При такива неочаквани маневри, шофьорите, пътуващи отзад и не виждащи нищо, може да нямат време да реагират и да се блъснат в спрения автомобил. Или ще се опитат да го заобиколят, събаряйки велосипедиста.

Във видеото има две полицейски коли. Екипът на първата не реагира на триковете на неразумния младеж, а полицаите от втората кола изглежда са реагирали както трябва, съдейки по факта, че след като се появяват в кадъра, видеото спира. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • проблем с акъла
    24.05.2020 11:46
    Няма кой да ги наебе!
  • !!!
    21.06.2020 13:28
    Мангали! И после полицаите са им расисти!