Ужасът от първо лице: Вижте как кола преминава през огнения ад в Калифорния (ВИДЕО)

  • 14.11.2018 9:20 /
  • 11530 /
  • 0
Ужасът от първо лице: Вижте как кола преминава през огнения ад в Калифорния (ВИДЕО)

Спасявайки се от горящия град загинаха петима души. На авторите на видеото им е провървяло - те избягаха и публикуваха видео с преминаването си през пламъците.

В Северна Калифорния, САЩ, в района на град Парадайз (превежда се като Рай) се разгоря голям горски пожар. Огънят се разпространява толкова бързо, че обхваща 28 хектара гора само за един ден. Местните спасители нямат време да гасят огъня, тъй като всички сили се хвърлят за спасяването на хората: В града живеят около 30 000 души и всички те се намират в обхвата на огъня.

Голям пожар унищожи стотици луксозни коли (ВИДЕО)

Жителката на Парадайз Брин Чатфилд е бягала от огъня в кола със семейството си. Тя успяла да премине през огнения ад и решила да сподели опита си на страницата си в социалната мрежа. За съжаление, петима от жителите на града починаха в огъня, опитвайки се да се движат през пламъците с автомобили.

Основното оръжие на Брин срещу стихията е нейното спокойствие и концентрация. Експертите също така съветват предварително подготвяне за подобни ситуации. Не е сложно: да се уточни мястото на събиране и да се определи пътя и маршрута, да се разпределят задълженията предварително (кой съхранява документите и кой ще спасява котката или кучето). Надяваме се, че няма да ви се наложи да взимате такива мерки, но както виждате, струва си да им отделите няколко минути от времето си. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ