Ужасно: Ето как унищожават контрабандно Ferrari 360 Spider в Манила

  • 25.07.2019 9:00 /
  • 2592 /
  • 0
Ужасно: Ето как унищожават контрабандно Ferrari 360 Spider в Манила

По заповед на президента на Филипините Родриго Дутерте огромен булдозер демонстративно смачка Ferrari 360 Spider, което е влязло в страната незаконно. Снимки от унищожаването се появика във Facebook.

Смачканото Ferrari 360 Spider местните медии оцениха на около 137 000 долара. Колата на снимките обаче изглежда разглобена - липсват вратите и броните, при това таванът е мек. Вероятно, липсващите части са предадени за скраб. 

Това не е първият случай, в който филипинското правителство се разправя с контрабандата по този начин. През 2018 година булдозери смачкаха 60 автомобила с обща стойност 5.5 милиона долара. Тогава под веригите на техниката "загинаха" Lamborghini, Porsche, Mercedes-Benz и няколко мотора.

А преди това по аналогичен начин се разправиха с няколко десетки Lexus, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Jaguar и Chevrolet Corvette Stingray на обща стойност 1,2 милиона долара. 

 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ