Ужасяващ резултат: Какво ще стане, ако спрете напреки на магистрала ВИДЕО

  • 13.12.2021 8:33 /
  • 689 /
  • 1
Ужасяващ резултат: Какво ще стане, ако спрете напреки на магистрала ВИДЕО

Ако попаднете в катастрофа на магистрала, задължително трябва да включите аварийните светлини и да поставите червения триъгълник не на разстояние от 15-30 метра от мястото на инцидента, а на 100-200 метра заради високата скорост на потока. 

Шофьорът на Nissan Altima от долупоказания видео клип обаче не е направил нито едно от тези неща. Вижда се, че той е попаднал в катастрофа - неговото предно колело е в плачевно състояние. Но шофьорът на Нисана просто като кокошка без глава обикаля своя автомобил и е чакал нещо, докато авторът на видеото всячески се опитва да привлече вниманието на останалите шофьори, осветявайки с фенер заседналия на средата на магистралата автомобил. 

За съжаление и това не помага. В Алтимата без да спира се забива друг автомобил, след което сблъсъците следват един след друг. Един от шофьорите като по чудо избягва удар, но след това колата му поднася и той пак се удря в заграждението до пътя.  

В края на краищата на мястото на инцидента пристигат пътните служби и привеждат всичко в ред. Но до тогава вече са повредени 6 автомобила и двам души са откарани в болница. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Български гражданин
    13.12.2021 12:59
    Тоя дето прави клипчето вместо да снима за да има за социалните мрежи, можеше да иде и да помогне.