Уникално ВИДЕО: Вижте как две млади жени се опитват да заредят Tesla с бензин

  • 20.01.2023 9:50 /
  • 42271 /
  • 2
Уникално ВИДЕО: Вижте как две млади жени се опитват да заредят Tesla с бензин

На бензиностанция в САЩ две жени са се опитали да заредят с бензин електромобил Tesla Model 3. Друг шофьор се опитал да им помогне, но те не го послушали. Видеоклипът е публикуван в канал в YouTube.

Въпреки че електрическите автомобили вече са много разпространени, все още има хора, които явно не са готови за тях. Например тези две американки, които не разбират принципа на работа на електрическите автомобили.

На жените им отнема много време да търсят несъществуващата капачка на резервоар за зареждане с гориво в електромобила Tesla Model 3. Първо се опитват да го заредят с бензин през резервоара за течност за чистачките.

Ядосани клиенти спретнаха погром в шоурум на Tesla, ето защо ВИДЕО

Случаен шофьор, който започнал да снима случващото се, подхвърлил на жените, че колата им е електрическа, така че не се нуждае от бензин. След това дамите започват да спорят и продължават да търсят капака на резервоара за бензин.

Американките намерили порта за електрическо зареждане в задната част на автомобила. Те обаче решили, че това е ненужно гнездо, и го пренебрегнали.

В края на видеоклипа жените решават все пак да налеят бензин в резервоара за течност за чистачките. Как е завършило всичко не става ясно, остава зад кадър. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • да,да
    20.01.2023 10:19
    Ние доматите ги ядем с колците...
  • айсикт
    21.01.2023 6:46
    Аз съм каракуда.