Уникално ВИДЕО: Полицай се впусна в "преследване" на патрулната си кола

  • 04.09.2020 10:20 /
  • 4302 /
  • 0
Уникално ВИДЕО: Полицай се впусна в "преследване" на патрулната си кола

Този куриозен инцидент се разиграл в руския град Реж в Свердловска област около 21 часа вечерта, съобщават световните издания. Екипът на пътната полиция пристигнал на произшествие, двамата служители на реда слезли от автомобила и забравили да включат ръчната спирачка и машината се задвижила.

За щастие, всичко впоследствие преминало без пострадали, единствено колата свалила табела на пътя.

Говорителят на Главната администрация на полицията за Свердловска област е коментирал инцидента като е заявил, че това може да се случи поради умора или невнимание с всеки шофьор. Инспекторът наистина се е бил разсеял за малко и затова се е получила дадената неприятност.

Вижте какво направи полицай при преследване, на което би завидял и Джеки Чан ВИДЕО

Това обаче не означава, че този инцидент ще остане ненаказан, особено след като ако колата беше преминала по различна траектория, последствията биха могли да бъдат много по-сериозни. Освен това колата на пътната полиция е повредена, макар и не сериозно и може да бъде ремонтирана.

За нарушение на правилата за движение, служителят вече е привлечен към административна отговорност. Началниците сигурно също са се скарали на провинилия се полицай. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ