Уникално ВИДЕО: Джип се движи бясно по пътя на.... три колела

  • 29.11.2020 10:20 /
  • 5929 /
  • 2
Уникално ВИДЕО: Джип се движи бясно по пътя на.... три колела

В мрежата особено популярно е станало видео, в което се вижда как всъдеход ускорява и преминава покрай другите коли. Тази случка щеше да е в реда на нещата, ако джипът GMC Yukon не се движеше на три колела.

Пускайки снопове искри по асфалта, водачът продължава да кара "осакатената" си кола към своята цел и не обръща внимание на удивените погледи на очевидците наоколо.

На кадрите се вижда, че той дори се опитва да спазва правилата за движение, доколкото разбира се е възможно.

Видеото е заснето в покрайнините на Чикаго и за съжаление няма да разберем причините, поради които собственикът на всъдехода е решил да стигне до мястото, към което се е насочил, без едно колело, а вместо това не е спрял край пътя и не е извикал евакуатор.

Някои потребители в мрежата са предположили под видеото, че сигурно колата току-що е претърпяла катастрофа и собственикът й смята, че домът му не е толкова далеч и е напълно възможно да стигне дори и без едното си колело.

Други, които познават по-добре реалността в Чикаго, смятат, че историята има криминален оттенък. Според тях това, че на автомобила няма регистрационни табели, не е просто така и шофьорът най-вероятно не иска да се срещне с полицията и да отговаря на неприятни въпроси ... /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    30.11.2020 16:17
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
  • РЕС
    30.11.2020 16:18
    А може и да е жена /блондинка/, която не е разбрала, че и няма едната гума :)