Уникално: Шофьор "паркира" пикапа си на покрива на къща ВИДЕО

  • 20.10.2019 8:50 /
  • 4122 /
  • 0
Уникално: Шофьор "паркира" пикапа си на покрива на къща ВИДЕО

Някои автомобилни катастрофи изглеждат доста забавни, при условие, разбира се, че никой не е пострадал. Инцидентите понякога са толкова куриозни, че могат да се използват в комедийни филми или сериали. Едно такова произшествие се е случило тази седмица в Белойт, в американския щат Уисконсин.

Тежък пикап Ram 1500 влетял на покрива на къщата, докато собственикът й спокойно гледал вечерните програми по телевизията. Както съобщава местният Daily Beloit News, автомобилът се е движел с висока скорост.

В един момент, по неизвестни причини 37-годишният му шофьор Питър Брунър не успял да се справи с управлението на машината и се отклонил от пътя. Без да намалява скорост, пикапът се натъкнал на крайпътна канавка и веднага излетял от нея.

Уникален инцидент: Шофьор качи камион върху къща ВИДЕО

След като прелетял десетина метра, пикапът се врязал в покрива на къща, стояща до пътя. Тя пробила тавана и провиснала в гаража. На фотографиите ясно се виждат следите от автомобила на тревата и мястото, където предната броня се е ударила в земята.

Ето какво се случва, когато торнадо премине през автокъща (СНИМКИ/ВИДЕО)

В това време, собственикът на къщата Джо Найра, седнал в гаража, гледал футбол по телевизията. Обръщайки се при грохота, той буквално се оказал лице в лице с виновника за произшествието, както в някакъв комедиен сериал. Ситуацията станала и още по-смешна след като се прибави и това, че дълго време водачът не можеше да разбере какво се е случило и къде се намира.

По-късно се изяснило, че Брунър не е бил на себе си по време на инцидента, а дори и преди него. Пристигайки на мястото на катастрофата на пикапа, полицията арестувала шофьор, който се оказал закоравял нарушител, а и бил под влияние на наркотици. При него била открита марихуана и други забранени вещества. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ