Уникална услуга: Превозват закъснелите пътници до самолета с Porsche за $240 000 ВИДЕО

  • 25.02.2024 10:50 /
  • 3182 /
  • 0
Уникална услуга: Превозват закъснелите пътници до самолета с Porsche за $240 000 ВИДЕО

Интересна услуга се появи на международното летище в Лос Анджелис. Пътници, които закъсняват за полет по време на прекачване, се превозват с Porsche 911 GT3 RS на стойност 240 000 долара, съобщава сайтът Car Expert.

Необичайната дейност е организирана съвместно от Porsche и Delta Airlines. По този начин те са решили проблема с липсата на време за трансфери при свързващи полети. Ако самолетът пристигне със закъснение, тогава времето често изтича и понякога трябва много бързо да стигнете от един терминал до друг.

Сега пътници, които са членове на елитния клуб Delta 360°, могат да достигнат до самолета в бързо Porsche 911 GT3 RS с 525 конски сили.

Mercedes, Porsche и Mini: Произвеждат евтини копия на известни коли СНИМКИ

Разбира се, летището в Лос Анджелис е натоварено и спортната кола няма да може да достигне максимална скорост от 296 км/ч - това е просто опасно. Въпреки това, той все пак ще е по-бърз от автобусите, които се движат между летищните терминали.

Между другото, това не е първият път, когато подобна услуга се въвежда в САЩ. Миналата година още по-скъп суперавтомобил Porsche 918 Spyder се движеше между терминалите на летището в Атланта.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ