Украинците ликуват: Залива ни поток от евтини коли от САЩ - но има уловка

https://auto.blitz.bg/novini/ukraincite-likuvat-zaliva-ni-potok-ot-evtini-koli-ot-sasht-no-ima-ulovka Auto.blitz.bg
Украинците ликуват: Залива ни поток от евтини коли от САЩ - но има уловка

Вносът на американски автомобили в Украйна постепенно се възстановява. И в близко бъдеще много евтини коли в големи количества може да се излеят от Съединените щати.

Факт е, че ураганът Милтън във Флорида ще причини огромни щети на американската собственост. Разбира се, това важи и за автомобилите.

Подробности съобщава Motor1.

След заповедта за евакуация от местните власти не всички успяха да вземат колите си със себе си. Обичайно е американците да притежават няколко коли, така че те трябваше да избират.

Съобщава се, че хората все пак са се опитали да спасят превозните си средства.

Някои са се опитали да спасят возилото си, като са оставили колата си на многоетажен паркинг. Тези, които нямат достатъчно място, са се опитали да оставят колата над нивото на земята - например на мост. Други са опаковали превозните си средства в дебели найлонови торби.

А някои се отчаяха и просто оставиха колите си на улицата. Това означава, че колите, пострадали от наводненията, вече няма да бъдат годни за употреба.

Но на застрахователни търгове те ще бъдат продадени евтино. Често след това автомобили от Америка пристигат в Украйна, където невнимателните купувачи реагират радостно на ниските цени на употребяваните автомобили.

Горещи

Коментирай
1 Коментара
morgan
преди 4 часа

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи