Удивително ВИДЕО: Вижте как пенсионерка подкара бясно Porsche 911 GT3 RS

  • 21.05.2021 9:50 /
  • 1615 /
  • 1
Удивително ВИДЕО: Вижте как пенсионерка подкара бясно Porsche 911 GT3 RS

Не всеки ден човек може да види възрастна дама с побеляла коса зад кормилото на кола с мощност 520 конски сили.

Може би тайната на вечната младост се крие във високоскоростното шофиране? Не знаем, но това видео доказва, че любовта към автомобилния спорт съществува във всяка възраст.

Малко автомобили предлагат такова  вълнуващо шофиране като Porsche 911 GT3 RS в каросерията 991.2. Спортният автомобил със задно предаване, с ускорение до "стотица" за 3,2 секунди и максимална скорост от 312 километра в час се подчинява не на всеки любител на скоростта и затова да видиш баба, която кара този звяр е наистина необикновено явление.

Уникално ВИДЕО: Тази баба лети зад волана на Mercedes-AMG G63 и BMW M850i

За съжаление, видеоклипът в YouTube от потребителя MattyB727 не разкрива самоличността на възрастната жена, както и не уточнява нейната възраст.

Тези подробности обаче може да не са толкова важни, колкото самият факт на присъствието на GT3 RS на известната италианска писта Монца под контрола на тази дама.

Наистина интересното е колко ловко тя управлява яростния GT3 RS. Тя държи много агресивна линия при завоите и след това дава пълна газ на RS, като държи стрелката на оборотомера в червената зона. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Anonimus
    22.05.2021 2:33
    Sonja M. Heiniger-Gilardi ... 82 yo