Удивително: Този мъж има над 80 коли от един и същи модел ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/udivitelno-tozi-mz-ima-nad-80-koli-ot-edin-i-sshhi-model-video Auto.blitz.bg
Удивително: Този мъж има над 80 коли от един и същи модел ВИДЕО

В американския щат Ню Йорк има много интересна и необичайна колекция от автомобили. Състои се изцяло от автомобили от един модел – третото поколение на Ford Crown Victoria. На нея е посветено видео в Youtube канала на Limited Edition Motorcars.

Колекционерът Майк обича Ford Crown Victoria толкова много, че е събрал 83 от тези седани, произведени от 1998 до 2012 г. Общата им стойност надхвърля милион долара. Съхраняват се в големи помещения, както и навън на улицата.

Повечето Ford Crown Victorias са в много добро състояние и имат малък пробег. Майк колекционира коли от всичките години на производство, както и по кола от всеки американски щат.

Колекцията включва и редки модели в богата конфигурация с цифрови приборни панели. Освен това в колекцията има специални полицейски Ford Crown Victorias, както и автомобил за ФБР.

Невероятно: Изоставиха суперкола за милиони, отключена на улицата СНИМКИ

Ford Crown Victoria беше последният седан на рама в света. Голямата кола със задно задвижване, дълга 5,4 м, е оборудвана с 4,6-литров V8 с мощност от 200 до 235 к.с.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай
1 Коментара
XXXX
преди 11 месеца

Искате ли луд секс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба ------> https://mub.me/neoix

Откажи