Удивителен дизайн: Показаха първи СНИМКИ на очаквания нов Honda HR-V

  • 20.09.2020 10:20 /
  • 16304 /
  • 0
Удивителен дизайн: Показаха първи СНИМКИ на очаквания нов Honda HR-V

Honda HR-V е най-малкият кросоувър на японската марка на световния пазар. Възраждането на някога популярния модел се оказа успешно, така че производителят подготвя следващото поколение на автомобила. Първите фотографии вече са налице.

Настоящото поколение компактният кросоувър на Honda (известен на някои пазари като Honda Vezel) съществува от 2013 година. Въпреки все още свежия външен вид, седем години са достатъчен жизнен цикъл, за да се подготви наследник.

В мрежата са публикувани снимки на очаквания автомобил по японските пътища и макар че моделът е покрит с камуфлаж, дори през него дизайнът вече удивлява.

Новата Honda HR-V от 2021 г. е напълно различна от предшественика си. Има нещо познато в динамичния и пропорционален силует, но външният вид е много по-строг и по-брутален. Очевидно дизайнерите на Honda са схванали сегашната тенденция за "квадратни" грубовати всъдеходи.

Вниманието е привлечено преди всичко от дизайна на предната част с широка фалшива решетка на радиатора и дълги тесни фарове. Също така доста голям въздухоуловител се забелязва в бронята.

Honda обнови CR-V и представи новата изумителна топ версия СНИМКИ

Задните светлини се виждат само частично, но поради естеството на панелите, надничащи изпод камуфлажната лента, може да се предположи, че осветителното оборудване ще бъде обединено в един блок.

Няма информация за интериора, може само да се гадае за традиционното за Honda технологично оформление и изобилие от монитори.

Звезда от 80-те: Историята на знаменития спортен мотоциклет Honda от дъвките Turbo (СНИМКИ)

Очакват се няколко бензинови предложения и дори хибридна версия. Ще бъде чудесно, ако новият кросоувър HR-V бъде показан преди края на 2020 година. Продажбите вероятно ще започнат не по-рано от 2021 година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ