УАЗ разби критиците на Патриот с това ВИДЕО: Гледайте и плачете!

 • 29.10.2018 8:00 /
 • 14029 /
 • 2
УАЗ разби критиците на Патриот с това ВИДЕО: Гледайте и плачете!

Заради огромния брой въпроси, възникнали у онези, които се замислят относно покупката на руския всъдеход, от завода разпространиха цяла серия клипове, разказващи за промените в автомобила. След обновленията, случили се с Патриот тази есен, върху завода се изсипаха вълна от критики. Тоест, Патриот окончателно е престанал да бъде всъдеход и той може да бъде използван само на асфалт. 

В УАЗ очевидно се обидиха на твърденията на феновете на джиповете, а може би дори са се и разстроили, и пуснаха серия клипове, в които изпитателите от завода опровергаха всичките опасения на публиката. 

Първият клип вече ви показахме. Той е посветен на изпитанията на автомобила на специално офроуд трасе. Изпитателите казват, че всеки километър и половина е равен при тези условия на около 100 километра ежедневна употреба. 

На критики бе подложен и демпферът на волана, по-точно мястото му. Според любителите на офроуда, той е сложен твърде ниско, в резултат той лесно може да бъде повреден. На това отговори специалист от УАЗ, който разказа, че демпферът е монтиран на оптималното място, а също е изготвен по двутръбна технология, при която външната тръба изпълнява защитна функция. 

Не малко въпроси предизвика и появата при Патриот на предния мост търговската версия на УАЗ Профи. Профи. Той има открити колоосои на волана, маншони и друг наклон на носачите. Тази конструкция е позволила да се намали радиуса на завиване, но у мнозина възникнаха опасения относно жизнеспособността на окачването извън пътя. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • дядо Каракоч
  29.10.2018 13:05
  Лично аз бих си купил руският всъдеход "Шаман".А за джип - "Карлман кинг".
 • Dддс
  30.10.2018 9:20
  По тоя път и с бокстера ще мина