Туристи от Москва с луксозен Mercedes-Benz и брутална скорост сгазиха уникален музей (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 24.09.2018 18:51 /
  • 4075 /
  • 0
Туристи от Москва с луксозен Mercedes-Benz и брутална скорост сгазиха уникален музей  (СНИМКИ/ВИДЕО)

В мрежата се върти уникално по простития видео. На кадрите туристи от руската столица Москва с черен Mercedes-Benz с московски регистрационни табели се забиват в дървена сграда на уникален музей. 

Катастрофата е станала в град Угличе в Ярославска област на Русия. На записа се вижда как черният Mercedes—Benz E200 лети с бясна скорост през кръстовище и се забива с сградата на местния Музей на градския бит. 

В резултат от страшния удар е повредена цяла зала с експозиции. По време на удара в сградата са се намирали 34 души. Само по щастлива случайност пострадали няма. 

Впоследствие е установено, че лъскавото возило е било управлявано от 47-годишен мъж, на който по време на движение му е прилошало и той, обърквайки педала на газта с този на спирачката, не бил в сили да контролира колата, при което я ускорил и я забил в сградата на музея.  

Заедно с шофьора в автомобила се е намирала неговата жена и неговата 12-годишна дъщеря. Мъжът и семейството му са били доставени в местната болница. Бащата в момента е в реанимация. Състоянието му е тежко. Жената и дъщерята имат само леки травми и счупвания - и двете са се намирали на задната седалка на автомобила. 

 

КОМЕНТИРАЙ