Тринадесетте най-добри автомобила на изложението в Чикаго СНИМКИ

  • 24.02.2020 8:31 /
  • 4428 /
  • 1
Тринадесетте най-добри автомобила на изложението в Чикаго СНИМКИ

Ежегодният автомобилен салон в Чикаго, 112-ри подред, се проведе от 8 до 17 февруари. 

На изложението бяха представени около 1000 автомобила, включително старинни автомобили, нови концепти и серийни модели.  

Някои преработени или нови модели дебютираха в Северна Америка, а и в целия свят, като сред тях са Jaguar F-Type 2021 година, Honda Civic Type R 2020 година и Mojave Jeep Gladiator 2020 година.

Някои от моделите, представени на изложението в Чикаго тази година, предизвикаха особен интерес. 

Volkswagen Atlas 2021 година

Обновеният модел на триредния всъдеход на Volkswagen Atlas се отличава с наличието на нова технология за подпомагане на водача и малко по-агресивен стил

Четирижилиндровия двигател на Atlas вече работи със системата за пълно задвижване VW 4Motion, която по-рано беше само опция, достъпна при окомплектовката с V6.

Jeep Gladiator Mojave

Много от джиповете, появили се през изминалите години по изложенията, бяха отбелязани със знака Trail Rated, което означава, че автомобилите са преминали редица изпитания по сложни офроуд маршрути в различни региони на света, 

Тази година Jeep дебютира на салона в Чикаго със знака Desert Rated. Този знак предвижда, че автомобилът е преминал оценка по пет ключови критерия за производителност: контрол върху управлението, устойчивост, пескоструйна тяга, пътен просвет, маневреност в условията на пустиня. 

Джипът "Гладиатор" е автомобил, готов за шофиране по пясък, благодарение на подсилената рама и предната си пластина.  

Chrysler Pacifica 2021

Любимият на мнозина миниван Chrysler Pacifica през 2021 година ще се появи на пазара в обновен вид. Сред новостите в модела са допълнителната система за пълно задвижване, нова информационно-развлекателна система, работеща на базата на сензорен екран и променена, потресаващо стилна предна част. 

Hyundai Sonata Hybrid 2020

Още един дебютант на автомобилния слон - Sonata Hybrid. Този модел бе за първи път показан в Северна Америка. 

Автомобилът е оборудван със слънчеви панели на покрива и в комбиниран режим може да измине до 1100 километра. Според оценките на Агенцията за охрана на околната среда, колата изразходва 4.55 литра на 83 километра. 

Honda Civic Type R 2020

Обновеният за 2020 година, най-нов Honda Civic Type R има подобрен дизайн, както отвън, така и в салона. Освен това, подобрена е и неговата производителност. 

По думите на представителите на компанията, голямата предна решетка осигурява по-добро охлаждане, а настройката на окачването подобрява качеството на возене, сцеплението и управлението. 

Type R е представен боядисан в новия цвят с името Boost Blue. 

Mercedes-Benz Weekender 2020

"Мерседес-Бенц-Weekender" е първият микроавтобус на Mercedes-Benz, който ще се предлага на американския пазар. 

Стандартните функции включат зона за спане за двама, настройващи се задни седалки, портове за USB и въртящи се преди седалки. 

Купувачите също могат да избират опции като подвижна задна кухня, вградени слънчеви панели или 2,5-метров навес. 

Nissan Frontier 2020

В сегашното поколение на Nissan Frontier едва ли ще може да се види нещо ново, освен изцяло новия 3.8-литров V6 двигател в стандартното оборудване на пикапа. 

По думите на хората от Nissan, мощността му е с 49 конски сили повече, отколкото на шестцилиндровия двигател.

 Ford GT 

На изложението Ford показа най-новата версия на свръхексклузивната суперкола GT, която за 2020 година е получила някои значителни подобрения. 

В частност,  Ford е увеличил мощността на GT до 660 конски сили и представи потресаващ модел с въглеродни влакна.

Jaguar F-Type 2021

На изложението в Чикаго се състоя още един северноамерикански дебют - бе представен обновеният Jaguar F-Type, който ще започне да се продава през 2021 година. Стилът на колата е станал по-агресивен, получил е светодиодни фарове и нова предна решетка. 

В резултат на модификациите колата вече е по-мощна, получила е V8 двигател с 575 конски сили, който замени SVR на F-типа. 

Chevrolet Equinox 2021

"Шевролет" е вторият по популярност автомобил след Silverado. Новият модел на спортния RS 2021 с черни вложки и 48-сантиметрови джанти вече е достъпен за феновете на марката. 

Genesis GV80 Hero 2021

След невероятно успешния рекламен клип на Super Bowl луксозната марка Genesis показа за първи път на изложението в Чикаго всъдехода GV80.

Това е първият джип на лускозната марка, той се отличава с поразителен дизайн и ще се появи в продажба през лятото. 

Kia Cadenza 2020 

Обновената Kia Cadenza е получила по-разкошен интериор, както и екстериор благодарение на новата решетка, борните и предния панел. 

В помощ на шофьора са добавени и някои нови функции. 

Toyota Highlander XSE 2021

 Toyota на изложението в Чикаго показа няколко нови свои автомобила от специални серии, включително Highlander XSE 2021, първият Highlander, получил спортния пакет XSE.

По думите на представителите на компанията, Highlander XSE притежава най-доброто управление, ексклузивен интериор и по-агресивен стил. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    24.02.2020 10:05
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/