Три признака, че е имало опит да ви откраднат колата

  • 14.11.2023 9:27 /
  • 10112 /
  • 1
Три признака, че е имало опит да ви откраднат колата

Експерт изброи какво сочи, че е имало опит за кражба на вашия автомобил. Той посочи на шофьорите какви три знака могат да показват, че джамбазите са се опитали да задигнат вашата кола. На първо място, това е огъната броня на автомобила.

"При автомобилите "Тойота" и "Лексус" неуспешен опит за кражба може да се докаже чрез огъната броня в областта на левия фар и конектор с извадени от нея проводници. Там се свърза специално оборудване, а похитителят по правило не сглобява всичко отново", обясни експертът.

Друг знак за планираната кражба, според експерта, са следи от взлом по ключалките на вратите.

Експертът също така съветва да се инспектира колата от всички страни след дълго паркиране, тъй като най-често нарушителите чупят стъклото на задната лява врата.

Той обясни, че изборът на точно това стъкло се дължи на факта, че то не се вижда отстрани на пътя. По правило крадците не докосват прозореца на шофьора.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Supero
    14.11.2023 19:47
    Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:----- https://mub.me/medik