Три предложения за кросоувъри нов внос, прочули се със здравината си по целия свят

  • 21.06.2022 9:13 /
  • 9988 /
  • 0
Три предложения за кросоувъри нов внос, прочули се със здравината си по целия свят

Искате безпроблемна кола за летните пътувания, но все още не сте избрали точните марка и модел? Ние ви предлагаме няколко евтини предложения за употребявани коли, идеални за дълги пътувания, пише Факти бг. Автомобилите с повишена проходимост са по-скъпи от леките коли, но пък напоследък са по-предпочитани от купувачите.

Тази тенденция важи, както за България, така и за целия свят, откъдето идва и по-високата цена, както на нови, така и на употребявани кросоувъри. Сред тях обаче има и такива, които, въпреки пробега си, впечатляват с надеждност и не на последно място - с атрактивни цени.

Hyundai Kona

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания - 2

Това е сравнително нов представител на кросоувърите, но опции за употребявани такива екземпляри не липсват у нас. Този автомобил притежава удобни за пътуване функции, които включват стандартно автоматично аварийно спиране, асистент за поддържане на лентата и Apple CarPlay и Android Auto с безжична свързаност на базовия модел 8-инчов сензорен екран.

Плюс това, двулитровият четирицилиндров двигател на Kona със 147 к.с. и предно задвижване предлага приличен комбиниран разход на гориво, което го прави добър избор за бягства през уикенда. 

Honda HR-V

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания - 3

Една от най-добрите характеристики на HR-V, когато става въпрос за пътувания, е нейният гъвкав и просторен интериор: вторият ред предлага повече пространство от повечето субкомпактни SUV-та, а многопозиционният Magic Seat диван на втория ред може да се сгъва, за да предложи голямо товарно пространство. 1.8-литровият четирицилиндров двигател със 141 к.с. осигурява прилична мощност, съчетана с доста добър комбиниран разход на гориво.

Има и версии с 4х4. За разлика от някои от своите конкуренти обаче базовият модел не предлага стандартни функции за безопасност като автоматично аварийно спиране и предупреждение за напускане на лентата или интеграция на Apple CarPlay и Android Auto. 

Toyota Rav4

Автомобилът на старо: Няколко евтини предложения за сравнително нови кросоувъри, идеални за дълги пътувания - 4

И накрая идва ред на световния бестселър в тази категория - Toyota Rav4. Тук спираме вниманието ви на по-старата версия на модела, произвеждана през периода 2005 - 2010 година.

Toyota Rav4 няма да създаде проблеми на собственика си, особено когато става дума за двигатели с работен обем от 2 и 2.4 литра с автоматична скоростна кутия. Те обаче харчат повечко, така, че в този случай дизеловите алтернативи също заслужават внимание.

КОМЕНТИРАЙ