Трагедия! Моделка и диджей загинаха в жестока катастрофа ВИДЕО

  • 06.04.2024 12:50 /
  • 29052 /
  • 0
Трагедия! Моделка и диджей загинаха в жестока катастрофа ВИДЕО

Фатален инцидент със суперкола Ferrari е станал в Италия. При ужасяващата катастрофа са загинали украинска моделка и диджей от Косово. Подробности за инцидента бяха разкрити на уебсайта Obiettivo News.

Инцидентът е станал на магистралата Ивреа-Сантия близо до град Верчели в региона Пиемонт в Северна Италия. Суперавтомобилът Ferrari GTC4 Lusso, струващ около 250 000 евро с швейцарски номера, губи управление на мокър път със скорост над 200 км/ч и се блъска в мантинелата.

Ударът е бил толкова силен, че автомобилът Ferrari GTC4 Lusso е разполовен и се е запалил. Шофьорът е загинал на място, а тялото му е било толкова обгорено, че се е наложила ДНК експертиза за идентифицирането му. Пътничката е починала малко след инцидента.

Полицията е установила, че шофьорът на колата е 40-годишният Хисни Квестай от Косово, известен още като DJ Style Q. Той е живял дълго време в Швейцария.

Загиналата моделка от Украйна е Анна Краевская, която живее в Одеса, информират украинските издания. Според снимки, публикувани в мрежата, през последните години тя е живяла в Италия, Франция и Швейцария.

Съобщава се, че няколко часа преди трагедията диджеят е свирил в клуб. След смъртта си е оставил жена и две деца. Брат му вече потвърди смъртта на Хесни.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ