Този софиянец прати с ремонта си всички майстори на коли в пенсия! (СНИМКА)

  • 17.10.2018 11:10 /
  • 15948 /
  • 5
Този софиянец прати с ремонта си всички майстори на коли в пенсия! (СНИМКА)

Снимка на софиянец, ремонтирал на пътя своето скъпарско возило, стана хит в мрежата. Въпросният фотос с майсторското кърпене на колата е публикуван във Фейсбук. Естествено, побългаряването на ремонта предизвика и съответните реакции сред потребителите в мрежата. 

На снимката се вижда ударен отпред кросоувър "Нисан". Вместо обаче собственикът му да го качи на репатрака и да го закара в някой сервиз, където повредите да бъдат отстранени, родният технически гений е прибягнал до едно доста по-евтино и със съмнителни резултати средство. Вижда се, че цялата предна броня на автомобила, която вследствие на челен удар е за брак, е залепена доста прилежно с тиксо. С въпросното универсално средство за ремонти е прикрепен дори и регистрационният номер на колата. 

"Проблема е решен временно (за постоянно)", коментира един от потребителите в мрежата. "Някой път се налага да я караш преди да и дойде реда в сервиза и се стига до такива неща. Точно наскоро имах подобна ситуация след като ме удариха отзад и трябваше да си облепа задния стоп че да не падне", по-благосклонен е друг потребител.

"Готова е за Хелуин", шегува се трети.   

"Е как да видите такива чудо като карате 20 годишни коли .. и не ви се налага да чакате за сервиз по 10 седмици и да не можете никъде другаде да я оправите заради гаранцията .. ама ако бяхте на човека на мястото едва ли щяхте да останете и вие без кола и да не направоте същото", обяснява ситуацията колега-автомобилист, който най-вероятно е имал същите премеждия със своето возило.

"Най-вероятно чакат пътна помощ, облепили са я, за да не се разпадне при друсането от репатрирането. Не е в движение. Нито има запалени светлини, нито шофьор. Как решихте, че се движи , не знам ?!?!", успокоява страстите жена-шофьор. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Хей-Брей
    17.10.2018 13:04
    "Е как да видите такива чудо като карате 20 годишни коли " - само човек с вградено чувство за "играч" може да го каже. Аз карам нов автомобил и след леко птп не съм чакал 10 седмици - а 1 ден. Така че "играчо" - по-полека. Не трябва да забравяш от кое село си. Никога!
  • ДА МУ СЕРА НА НИСАНА
    17.10.2018 18:56
    И В УСТАТА !
  • Ганьо
    17.10.2018 21:23
    Поне да беше я лепил с бяла изолента,да не си личи толкова...
  • 112
    18.10.2018 9:53
    Нисан - скъпарско возило ?!? А въпросният гений очевадно е карал без да спазва дистанция. Жалко, че не е уцелил някой съветски автомобил, Нисана щеше да става само за вторични. Един такъв играч преди време ми се нацентри в Ладата, на мен ми пукна стопа, а той изглеждаше все едно го е ударил влак.
  • katana
    19.10.2018 12:23
    Съвсем нормална реакция - в екстремна ситуация се действа екстремно. Разни лигави хорица дето парите им падат в кухите кратуни и са свикнали за всичко да звънят по айфона не биха се оправили и със детска количка. Евала на човека че все пак е имал тиксо под ръка. :-)