Този нов кемпер удивлява с големината и оборудването си, цената му е... СНИМКИ

  • 08.03.2024 9:50 /
  • 7275 /
  • 0
Този нов кемпер удивлява с големината и оборудването си, цената му е... СНИМКИ

Американската компания Tiffin Motorhomes представи луксозния кемпер Phaeton. Скоро ще бъде пуснат в продажба на цени от 500 000 долара, съобщава Autoevolution.

Tiffin Phaeton е позициониран като премиум дом на колела. Базиран е на шасито на камиона Freightliner PowerGlide XC. Достига до 13,7 м дължина и 4 м височина.

Интериорът на Tiffin Phaeton е декориран със скъпа кожа, дърво и дори мрамор, а на тавана е монтирано мощно осветление. Вътре можете да организирате парти за 10-12 души, като всеки от тях ще има място за спане.

Салонът разполага с широко двойно легло, разтегателна мека мебел и фотьойли. Монтирани са голям телевизор и мощна аудио система. Кухнята е оборудвана с хладилник, мивка, котлон и фурна. Има и баня с душ.

Представиха новото супермини Renault 5 с впечатляващ ретро-футуристичен дизайн ВИДЕО

Кемперът е оборудван с допълнителни батерии и соларни панели на покрива. Монтиран е и голям 379-литров резервоар за вода.

Показаха нова кола с иновативна функция, която помага на шофьорите ВИДЕО

Tiffin Phaeton е оборудван с турбодизел Cummins с мощност 450 конски сили и 6-степенна автоматична скоростна кутия. Като опция се предлага ремарке за превоз на мотоциклети или велосипеди. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ