Toyota Supra върти понички около голям "Биг мак" ВИДЕО

  • 29.04.2020 7:58 /
  • 386 /
  • 0
Toyota Supra върти понички около голям "Биг мак" ВИДЕО

Компанията Toyota разпространи видео, в което пилотите на спортното ѝ отделение Gazoo Racing с купето Supra въртят понички около продукцията на "Макдоналдс".

Пилотите на Toyota и притежатели на титли от японския дрифт шампионат D1 Дайго Сайто и Нобутеру Танигучи провеждат състезанието на специална писта. 

В хода на състезанието на пистата се появява огромен "Биг мак" и движеща се опаковка с пилешки хапки, около които състезателите синхронно се въртят с дрифтове. 

След това единият от състезателите директно по време на дрифт си взима от специален стенд пържени картофи. В края на клипа спортистите паркират, за да си хапнат. 

Рекламният клип на Toyota бе разпространен в рамките на съвместна акция с "Макдоналдс", в рамките на която при покупката на всяко "Детско меню" в Япония клиентът ще получи мини модел на Toyota Supra.

Toyota Supra е оборудвана с 3-литров V6 двигател с турбина и директно впръскване на горивото. Мощността на агрегата, който работи в комбинация с осемстепенна автоматична скоростна кутия, е 340 конски сили (500 Нм).

От 0 до 100 колата ускорява за 4.3 секунди. Максималната скорост е 250 километра в час. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ