Toyota ще представи нов огромен всъдеход СНИМКИ

  • 24.01.2022 9:43 /
  • 11336 /
  • 0
Toyota ще представи нов огромен всъдеход СНИМКИ

Toyota Sequoia 2023 ще дебютира на 25 януари, а тийзърите разкриват само задната част на автомобила. Презентацията на големия японски всъдеход се очаква да стане в четвъртък. Марката също е пуснала промо сайт на модела и е представила нови тийзърни изображения. 

Toyota представит новый большой внедорожник — дата дебюта

На тях се вижда задната част на хетчбека  Sequoia и парченце от задната броня. Единствените забележими елементи на дизайна са металните дръжки и хоризонтално разположените стопове. Също така отзад се вижда добре и надписа Sequoia. 

Toyota представит новый большой внедорожник — дата дебюта

Toyota засега е решила да не разкрива предната част на новата Sequoia, но се очаква, че отпред колата ще прилича на новата Tundra. Ако това е така, то всъдеходът ще има голяма радиаторна решетка и Y-образни фарове. 

Медиите твърдят, че Sequoia ще се сдобие с модернизирана информационно-развлекателна система, като тази в Tundra, която в базовите версии ще е с 8-инчов екран, а в по-високите варианти екранът ще е 14-инчов. 

Най-вероятно, в Sequoia ще бъдат използвани същите двигатели, както и в Tundra. В случая става дума за базовия 3.5-литров двигател V6 с две турбини и мощност от 389 конски сили. Клиентите ще могат да изберат и хибридната трансмисия i-Force Max с мощност 437 конски сили.  Моделът ще е само със задно или с 4х4 задвижване. 

КОМЕНТИРАЙ