Toyota с премира на кола за истински мъже ВИДЕО

  • 03.01.2023 9:24 /
  • 21754 /
  • 0
Toyota с премира на кола за истински мъже ВИДЕО

Toyota IMV 0 бе представена по време на честването на 60-тата годишнина на компанията в Тайланд. Двата основни принципа на новата кола са достъпността и модулността. Колата се очаква да се продава по целия свят. 

"Искрено вярвам, че този автомобил може да подобри качеството на живот на много хора и да открие нови икономически възможности", каза Акио Тойода по време на презентацията. 

Той определи пикапа IMV 0 като "иновационен" автомобил, "предназначен за подкрепата на икономическия растеж и мобилността".  

Колата има много небоядисани детайли, широки калници, дръжки на предния капак, многобройни места за закрепване по каросерията, модулни релси на покрива и черен контур на вратите. 

Каросерията е много дълга, като върху нея може да се монтира най-различно оборудване. За удобство, за влизане в кабината е монтирана стъпенка. 

Черните стъкла на концептуалния автомобил говорят за това, че неговият салон все още не е проектиран. 

Съдейки по наличието на въздухозаборник отпред и по коментарите на Акио Тойода (че елкектрифицирането не е единственият път към въглеродната неутралност), това няма да бъде електромобил. Вероятно, колата ще бъде оборудвана с дизелов двигател. Но да се говори за това все още е рано. 

КОМЕНТИРАЙ