Toyota пуска семеен кросоувър с нисък разход на гориво и много добро оборудване СНИМКИ

  • 17.11.2023 12:50 /
  • 40078 /
  • 3
Toyota пуска семеен кросоувър с нисък разход на гориво и много добро оборудване СНИМКИ

Премиум линията на Toyota Crown е разширена с нов модел. В САЩ беше представен кросоувърът Toyota Crown Signia, който ще бъде пуснат в продажба през лятото на 2024 г., съобщава официалният сайт на Toyota.

Новата Toyota Crown Signia е серийната версия на концептуалния автомобил Crown Estate от 2022 г. Дизайнът на автомобила е направен в новия корпоративен стил на японската марка с тънки диодни фарове и подчертан „нос“. Кросоувърът е сравним по размер с Toyota Highlander, но има само два реда седалки.

Размерите на Toyota Crown Signia: дължина - 4930 мм, широчина - 1880 мм, височина - 1620 мм.

В салона на предният панел са поставени два 12,3-инчови дисплея, а предните седалки са разделени от висок централен тунел. Седалките още в базовата версия са с електрическо задвижване и отопление, както и воланът също е с отопление.

В допълнение, новата Toyota Crown Signia в базовата версия е оборудвана с електрическа задна врата, камери за кръгов обзор, 19-инчови джанти и набор от системи за сигурност.

Необичайно: Tesla Model X падна в морето и се запали директно под водата ВИДЕО

Топ вариантът Limited добавя кожена тапицерия, вентилирани предни седалки, отопляеми задни седалки и JBL аудио система с 11 високоговорителя.

Това са колите на 2023 г., от които собствениците им са най-доволни

Кросоувърът Toyota Crown Signia е оборудван с икономична хибридна система с мощност 245 к.с., състоящ се от 2,5-литрова бензинова "четворка" и два електрически мотора. Средно разходът на автомобила е 6,5 л/100 км и може да тегли 1,2-тонно ремарке.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Veber
    17.11.2023 23:32
    Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете:-----> https://tyny.to/suex
  • Баджанака (на Хана Крум)
    18.11.2023 1:02
    Нещо между Тойота и Лексус което не се отличава с нищо повече от уж по-добри материали в кабината, но ще се продава за повече пари от РАВ4 Прайм...
  • Йотко
    19.11.2023 14:10
    Много грозен дизайн. Все едно пресата е натиснала тавана погрешка почти до вратите... Нещо инженер-конструкторите да са чували за пропорции, златно сечение, ергономия?!?