Това е най-необичайният автокрадец в света (ВИДЕО)

  • 17.02.2019 9:20 /
  • 29602 /
  • 0
Това е най-необичайният автокрадец в света (ВИДЕО)

На повечето хора в детството им казват, че е много важно да се връщат нещата на другите хора обратно. Оказва се, че дори крадците практикуват това. Странно, нали?

Тази история си струва вашето внимание. Тя не е свързана само с полицейски доклад за хода на разследването (въпреки че и това го има), а представлява цял сюжет -  неочакван, а дори и трогателен по свой начин.

Няма да повярвате какво страховито нещо се случи на шофьор на пътя (ВИДЕО)

Обирджията Майкъл Армандо Лопес няколко пъти открадвал минивана на семейство Хавард, но всеки път сутринта задължително връщал колата на законните му собственици. Престъпникът използвал превозното средство за други нощни грабежи и въобще тъмни дела.

Зрелищна катастрофа по време на сватба, от колата не остана почти нищо (СНИМКИ/ВИДЕО)

Възрастната Бевърли Гавард заподозряла, че нещо не е наред, след като загубила допълнителен комплект от ключове. Тя забелязала, че шофьорското място е в необичайно положение и огледалата са регулирани по различен начин. Майкъл Лопес е бил хванат по време на поредния път, в който сяда зад волана на чуждия миниван. Той се опитал да избяга от преследването, но се ударил в стълб. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ