Това е най-бързият начин да съсипете хубавата визия на яка спортна кола ВИДЕО

  • 05.08.2020 8:40 /
  • 4020 /
  • 1
Това е най-бързият начин да съсипете хубавата визия на яка спортна кола ВИДЕО

По скалата на безсмислието това, очевидно, е най-лошият автомобилен аксесоар, но търсенето му, видимо по всичко, е голямо. 

Има много безвкусни неща, които се слагат по колите директно в завода. Например, фалшиви накрайници на ауспусите в задната броня. Поглеждайки в тях обаче, вие ще видите обикновена тръба на ауспух с малък диаметър. 

По-зле могат да бъдат само лепенките във вид на ауспуси, които се лепят по задната броня. По-безсмислен аксесоар е трудно да си представим. 

Видеото е дълго само няколко секунди, но повече не ни и трябва, за да разберем как се съсипва хубавата визия на един автомобил, произведен в Германия. 

Авторът на видеото не казва откъде е купил нелепите лепенки и колко е платил за тях. 

След поставянето им обаче автомобилът изглежда абсолютно нелепо - той вече има шест ауспуха - по един за всеки от шестте си цилиндъра. При това два в дясната част на задната броня и четири в центъра. 

 

В тези аксесоари няма нищо ново. Въздухозаборниците върху капака и покрива, както и вентилационните отверстия съществуват вече няколко десетилетия подред и се използват, за да се придаде "по-натокан" и уникален вид на автомобила. 

Днес е модерно да се слагат големи ауспуси в центъра на задната броня. При това не само на суперколите. С това се обяснява и появата на тези лепенки-имитации. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Секскъртач
    06.08.2020 12:48
    Тва не е нищо, какви безумни творения съм виждал по разни хондички, тойотки, корсички с надписи AMG, 4X4, S500 с емблеми на Порше и джанти на Ауди и всякакви такива малоумщини, даже накои ги снимам и се смеем с тайфата като седнем на по бира.