Torsus Terrastorm - най мощният офроуд ван в света СНИМКИ

  • 21.07.2020 8:17 /
  • 835 /
  • 0
Torsus Terrastorm - най мощният офроуд ван в света СНИМКИ

Когато ви е необходимо да превоите повечко хора в комфортна среда от една точка до друга, изборът пада, без съмнение, на нещо подобно на пътническия бус Mercedes-Benz Sprinter.

Ако ви е необходимо да се движите по пресечен терен и да пресичате трудно проходими места, изборът ви, най-вероятно, ще бъде нещо като Jeep Wrangler.

Но какво да се прави, ако Sprinter-ът не е способен да преодолее местноста, която трябва да преминете, а Wrangler-а не може да превози достатъчно пътници? 

В този случай на вас ще ви помоне Torsus Terrastorm Terrastorm базиран на Volkswagen Crafter, бус, който се продава в еврпа и, на свой ред, е бил проектиран на базата на спринтера на Мерседес-Бенц.

Но какво прави Terrastorm толкова специален?

Създателите на "Торсуса" твърдят, че този автомобил е бил проектиран като най-мощния в света миниван с 4х4 задвижване и обещават, че той ще може да превози до 21 души в зависимост от конфигурацията. 

Естествено, това означава, че когато автомобилът бъде пуснат в продажба, вие ще можете да си избирате различни варианти, благодарение на които да адаптирате Terrastorm към вашите нужди и изисквания. 

Повече подробности засега не са известни, макар и немската компания да обещава, че пълната информация за Terrastorm ще бъде разкрита до няколко седмици, а продажбите ще започнат съвсем скоро след това. 

Макар и официално цената да не е обявена, очаква се, че Terrastorm ще бъде евтин, но с оглед на това, че цените на електрическите всъдеходи са около 125 000 долара. 

 

КОМЕНТИРАЙ