Tesla се опита да убие водача, наложи му се да се прави на каскадьор СНИМКИ

  • 17.12.2020 9:50 /
  • 5155 /
  • 2
Tesla се опита да убие водача, наложи му се да се прави на каскадьор СНИМКИ

В Пекин е станал много неприятен, страховит и странен инцидент с Tesla Model S: електрическата кола започнала да се ускорява сама и не реагира на педала на спирачката и действията на водача.

Впоследствие автомобилът се е блъсна в бетонната стена под първия етаж на жилищна сграда в район Хайдян. Шофьорът от своя страна успял бързо да реагира и изскачайки от машината да напусне превозното средство. 

Електромобилите Tesla продължават да се рушат в движение, ето какво се случи СНИМКА

Според думите на собственика, електромобилът се е ускорил неочаквано абсолютно самопроизволно. Изданията в страната споменават, че системата за видеонаблюдение е показа, че колата е преминалапрез зелена ограда и се е блъснала в сградата с относително висока скорост. Предполага се, че е около 80 км / ч.

Основният удар е поет от предната част на покрива, който е силно огънат. След такава повреда машината не може да бъде възстановена. Ако собственикът не е бил изскочил от електрическата кола в движение, той е можело да бъде сериозно ранен.

Собственик на Tesla писа на Илон Мъск след страховита катастрофа ВИДЕО

Това не е първият подобен случай в последно време. Само преди няколко дни е имало подобна катастрофа с модел X в Южна Корея. При инцидента електрическа кола се е блъснала в стена, в резултат на което е загинал предният пътник. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • нАКа-47
    17.12.2020 13:31
    Ето защото вярваме на расейци, та сега ще повяваме и на чайници.
  • Добърден
    18.12.2020 0:28
    Акащия 47 спирай дрогата. Какво трябваше да стане че да повярваш да му видиш главата на шофьора до колата ли?