Tesla Cybertruck провокира първия си пътен инцидент ВИДЕО

  • 25.09.2023 8:33 /
  • 3056 /
  • 1
Tesla Cybertruck провокира първия си пътен инцидент ВИДЕО

Летяща тас на джанта на Tesla Cybertruck причини пътен инцидент. Видеото от инцидента е заснето от друг собственик на Tesla с помощта на функцията dashcam, която постоянно записва какво се случва около автомобила. 

Въпреки че инцидентът е незначителен, той привлече вниманието към значението на аеродинамичните тасове на колелата и тяхното въздействие върху енергийната ефективност.

Това, което много автомобилни ентусиасти не знаят, е, че аеродинамичните тасове на колелата играят важна роля за намаляване на разхода на гориво и подобряване на енергийната ефективност на автомобила.

Те спомагат за намаляване на въздушното съпротивление, което е особено важно за електрически превозни средства като Tesla Cybertruck.

За разлика от автомобилите с двигатели с вътрешно горене, електрическите автомобили не загряват спирачките толкова много, благодарение на използването на регенеративно спиране вместо конвенционално триене.

Това позволява джантите да бъдат покрити с аеродинамични тасове, без да се притеснявате от загуба на въздушен поток и ефективност.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • stenurlvorgozy
    25.09.2023 15:17
    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom