Тази жена още не може да вземе книжка след повече от 1000 урока по кормуване СНИМКИ

  • 28.08.2021 9:50 /
  • 5601 /
  • 0
Тази жена още не може да вземе книжка след повече от 1000 урока по кормуване СНИМКИ

47-годишната жителка на Великобритания Изабел Стедман не може да получи шофьорска книжка в продължение на 30 години, въпреки че е изкарала над хиляда практически уроци по шофиране. Изданието Times Now разказва за необичайната жизнена ситуация.

Изабел Стедман за първи път сяда зад волана, когато е на 17 години, но по време на изпитите си, когато наближава кръгово кръстовище, тя започва да страда от пристъпи на паника, които понякога я карат да припадне.

Жената прави всичко възможно да преодолее състоянието си. Тя се е обърнала към медиците и хипнотизаторите. Но нито един от тях не успява да излекува Стедман. 

А този страх не е предшестван от нищо. Британката никога не е участвала в произшествие или дори не е била свидетел на тежко произшествие с пострадали.

Шофьорка остави колата си на паркинг, но след това бе сащисана, защото... ВИДЕО

"Не знам защо се случва това. Вероятно всеки път се изнервям толкова много, че мозъкът ми се изключва и губя съзнание за няколко секунди, а кръговото движение е просто ужасяващо. Когато дойда в съзнание, стоим отстрани на пътя, защото на инструктора му се налага да хване волана, а аз толкова се разстройвам, че се разплаквам и се прибирам вкъщи", коментира неуспехите си Стедман.

Шофьорка втрещи цялата мрежа с маневрите си на излизане от паркинг ВИДЕО

Изабел е посветила на това не само много години от живота си, но и 10 000 паунда за шофьорски курсове, обаче това не я спира. Жената е твърдо решена да преодолее страховете си, тъй като иска да кара дъщеря си до университета и да посещава роднините си в страната. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ