Тази раздяла разтърси автомобилните маниаци по цял свят

https://auto.blitz.bg/novini/tazi-razdyala-raztarsi-avtomobilnite-maniaci-po-cyal-svyat Auto.blitz.bg
Тази раздяла разтърси автомобилните маниаци по цял свят

Кларксън, Хамънд и Мей спират да създават съвместни проекти. Британското издание Daily Mail съобщи за края на сътрудничеството между известните телевизионни водещи. Партньорите са решили да затворят продуцентската си компания, която се занимаваше с производството на телевизионни предавания Top Gear и The Grand Tour.

Джеръми Кларксън и Ричард Хамънд за първи път участват в телевизионното шоу Top Gear през 2002 година, а два сезона по-късно към тях се присъединява и Джеймс Мей, образувайки най-известното автомобилно трио в света.

През 2015 година, след няколко скандала, журналистите напуснаха проекта, като едновременно с това стартираха ново шоу The Grand Tour.

В края на миналата година триото обяви, че е заснело осми епизод от петия сезон на The Grand Tour в Зимбабве и той ще бъде последен. В същото време премиерната дата на последното издание все още не е известна.

През февруари тази година стрийминг услугата Amazon пусна трейлър за прощалната поредица. А през април стана известно, че шоуто The Grand Tour ще продължи да се излъчва без известното трио. Проектът ще бъде рестартиран с други водещи.

Очаква се след края на сътрудничеството журналистите да се заемат със самостоятелна работа, като Джереми Кларксън вече води собствено шоу, наречено Фермата на Кларксън.

Горещи

Коментирай