Тази кола вече е по-евтина и по-икономична: Нова версия на малкия кросоувър Karoq

https://auto.blitz.bg/novini/tazi-kola-vece-e-po-evtina-i-po-ikonomicna-nova-versiya-na-malkiya-krosouvr-karoq Auto.blitz.bg
Тази кола вече е по-евтина и по-икономична: Нова версия на малкия кросоувър Karoq

Чешкият автомобилен производител Skoda представи нов кросоувър Karoq с двигател 2.0 TDI. 

Линията кросоувъри на чешкия производител Skoda Karoq е разширена с нова версия с 2,0-литров TDI двигател с мощност 150 к.с. комбиниран със 7-степенна автоматична трансмисия DSG.

Новата кола е със задвижване на предните колела.

Отбелязва се, че новият модел ще допълни  моделната гама с подобен двигател, но ще има 4x4 задвижване на всички колела с електронно управление. 

Skoda Karoq се сдоби с още една иновация в допълнение към двигателя; сега кросоувърът ще бъде достъпен за клиентите в нов пастелно сив цвят.

Освен това този цвят на каросерията се предлага без допълнителни разходи за купувачите на версиите Executive и Style.

Трябва да се отбележи, че комбинацията от двигател 2.0 TDI, автоматична скоростна кутия DSG и задвижване на предните колела се предлага в нивата на оборудване Selection, Executive, Style и Sportline.

Размери на Skoda Karoq: дължина почти 4,38 м, височина 1,60 м и ширина около 1,84 м. Автомобилът е с високо ниво на комфорт за пътниците, а багажникът е един от най-просторните в своя клас - минималният му обем. е повече от 500 литра .

Горещи

Коментирай