Тази автомобилна реклама бе №1 по време на Super Bowl ВИДЕО

  • 21.02.2024 7:57 /
  • 986 /
  • 0
Тази автомобилна реклама бе №1 по време на Super Bowl ВИДЕО

Рекламата на Volkswagen за Super Bowl генерира най-много онлайн активност сред производителите на автомобили, установи ново проучване.

Компаниите харчат милиони за реклама по време на Super Bowl в опит да привлекат вниманието към своята марка. Това доведе до емблематични рекламни филми и превърна състезанието в собствена форма на кинематографично изкуство.

Тази година обаче много производители на автомобили останаха встрани и в резултат на това се състезаваха само четири марки: BMW, Hyundai, Toyota и Volkswagen.

От тези компании Volkswagen беше победител, тъй като измерването на EDO показа, че нейното видео генерира най-много онлайн активност.

Видеото имаше рейтинг на ангажираност от 1694 и привлече 1594% повече зрителско внимание от средната реклама на Super Bowl.

В генералното класиране рекламата на Volkswagen "Американска любовна история" заема трето място, зад рекламите на филмите "Wicked" и "Deadpool & Wolverine".

 

Но сред автомобилната реклама тя, разбира се, е на първо място. Рекламата на Kia е класирана на 20-то място с резултат от 361 точки, а рекламата на Toyota Tacoma е класирана на 28-мо място с резултат от 246 точки. Talkin' Like Walken на BMW беше явен аутсайдер, отбелязвайки само 158 точки и завършвайки на 41-во място.

За какво е сюжетът на VW?

„Преди 75 години донесохме първия Volkswagen Beetle в Америка. Но американският народ, който ни приемаше поколение след поколение, беше този, който наистина ни направи част от културата. Ние формираме метал. Вие оформяте душата му“, така Volkswagen представи тази история.

 

 

КОМЕНТИРАЙ