Тази автомобилна реклама бе №1 по време на Super Bowl ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/tazi-avtomobilna-reklama-be-1-po-vreme-na-super-bowl-video Auto.blitz.bg
Тази автомобилна реклама бе №1 по време на Super Bowl ВИДЕО

Рекламата на Volkswagen за Super Bowl генерира най-много онлайн активност сред производителите на автомобили, установи ново проучване.

Компаниите харчат милиони за реклама по време на Super Bowl в опит да привлекат вниманието към своята марка. Това доведе до емблематични рекламни филми и превърна състезанието в собствена форма на кинематографично изкуство.

Тази година обаче много производители на автомобили останаха встрани и в резултат на това се състезаваха само четири марки: BMW, Hyundai, Toyota и Volkswagen.

От тези компании Volkswagen беше победител, тъй като измерването на EDO показа, че нейното видео генерира най-много онлайн активност.

Видеото имаше рейтинг на ангажираност от 1694 и привлече 1594% повече зрителско внимание от средната реклама на Super Bowl.

В генералното класиране рекламата на Volkswagen "Американска любовна история" заема трето място, зад рекламите на филмите "Wicked" и "Deadpool & Wolverine".

 

Но сред автомобилната реклама тя, разбира се, е на първо място. Рекламата на Kia е класирана на 20-то място с резултат от 361 точки, а рекламата на Toyota Tacoma е класирана на 28-мо място с резултат от 246 точки. Talkin' Like Walken на BMW беше явен аутсайдер, отбелязвайки само 158 точки и завършвайки на 41-во място.

За какво е сюжетът на VW?

„Преди 75 години донесохме първия Volkswagen Beetle в Америка. Но американският народ, който ни приемаше поколение след поколение, беше този, който наистина ни направи част от културата. Ние формираме метал. Вие оформяте душата му“, така Volkswagen представи тази история.

 

 

Горещи

Коментирай