Тази 79-г. пенсионерка направи нещо, с което удиви всички в мрежата ВИДЕО

  • 10.03.2022 12:50 /
  • 173131 /
  • 2
Тази 79-г. пенсионерка направи нещо, с което удиви всички в мрежата ВИДЕО

След като достигнат почтена възраст, повечето собственици на автомобили ограничават до минимум шофирането, тъй като с годините реакциите се влошават, а трафикът остава все така натоварен.

Някои пенсионери в крайна сметка преминават към по-спокойни и по-безопасни автомобили. Но една 79-годишна жена от предградие на Йоханесбург в ЮАР смята, че напредналата възраст не бива да пречи на удоволствието от шофирането. И затова "най-страхотната баба в света" си е купила нов Volkswagen Golf GTI.

Близо 80-годишната жена шофира през по-голямата част от живота си. И през последните 50 години тя е привърженик на Volkswagen Golf GTI. Според нея "зареденият" хечбек е чудесна алтернатива на Chevrolet Corvette, който е популярен сред някои пенсионери.

Новото поколение на модела е вече петият автомобил на германския концерн в колекцията на южноафриканската баба. Този път жената е платила 45 000 долара за новия автомобил.

2-г. момиче удиви мрежата със знанията си за автомобилните марки ВИДЕО

Съдейки по кадрите, направени от служител на местна автокъща в деня на доставката на модела, собственичката на Golf GTI е доволна от новата си кола. Малцина собственици на преклонна възраст могат да се похвалят с такава силна любов към шофирането. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alex
    10.03.2022 20:30
    Това ще ми се случи в...другия живот.Щастлив съм,че все още съм жив и нямам кола,въпреки мерака,а пари-също!
  • Непозната
    11.03.2022 20:51
    Не е редно на такава възраст да им се разрешава да шофират,рефлексите са забавени,а и риск от внезапна поява на болки и редица други критични моменти може да се окажат фатални за друг участник в движението....ох вече да се чудиш какви хрумка ще влезат в главите на тия демократи....