Такова ремарке от BMW не сте виждали, ще ви шашардиса СНИМКА

  • 17.08.2022 8:48 /
  • 3431 /
  • 1
Такова ремарке от BMW не сте виждали, ще ви шашардиса СНИМКА

BMW 3er E30 е един от най-популярните модели на своето време, но в днешни дни запазени екземпляри от това поколение са не толкова често срещана гледка и биват оценявани от ентусиастите.

Точният автомобил който ще ви покажем днес е оценен дори от германската полиция, която публикува снимка на колата и нейното ремарке в своята Facebook страница, пише Факти бг.

Властите в град Хаген забелязват собственоръчно направеното ремарке на един от своите пунктове и спират автомобила за проверка.

След кратка справка и проверка на Е30-ката и ремаркето от същия модел се оказва, че всичко е законно и наред. От полицията казват, че такова нещо не се вижда всеки ден и споделят снимката като желаят безопасно и весело пътуване на шофьора.

От споделеният кадър се вижда, че ремаркето е направено от задната част на две BMW-та Е30 комби, какъвто всъщност е и теглещият автомобил, като собственикът дори е поставил еднакви джанти BBS на колата и ремаркето.

Единствената разлика, която откриваме е в броните, които вероятно са част от последващите планове за колата и ремаркето.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Будала
    18.08.2022 14:07
    Фотошоп! И то доста груб, за да няма претенции за авторство и т.н. адвокатстване.