Такова BMW не сте виждали, широко е цели 3 метра ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/takova-bmw-ne-ste-vizhdali-shiroko-e-celi-3-metra-video Auto.blitz.bg
Такова BMW не сте виждали, широко е цели 3 метра ВИДЕО

В Китай създадоха неоичайно BMW M3². Това е най-широката кола на немската марка. Създателят на колата, блогърът Ма Биан, разказа за нея във видео в YouTube.

Това не е първият път, когато Ма Биан създава широк лек автомобил. Преди това той вече беше изършил тунинг на Volkswagen Lamando като увеличи ширината му до 3 метра.

Именно това VW Lamando е станало основата на новия проект, поради което BMW M3 не е истинско. Volkswagen е получил части от седан M3, който е претърпял инцидент: заменили са му броните, фаровете, фаровете, предния капак и багажника.

А пък „ноздрите“ на радиаторната решетка вече са станали четири. Колата изглежда като увеличена във фотошоп, но си е истинска.

Вижте първият и единствен в света истински потопяем автомобил ВИДЕО

В салона на Volkswagen Lamando са монтирани меки "барбарони" с психеделична шарка. Колата е предназначена за седем души. По-късно обаче интериорът ще бъде модифициран, за да изглежда като салона на BMW M3.

Показаха бюджетен спортен мотоциклет Jawa в ярки цветове ВИДЕО

Двигателят на Volkswagen Lamando остава непроменен - ​​това е 1,4-литрова "турбочетворка" с мощност 150 конски сили. Така копието на BMW M3 не може да се конкурира с оригинала с 480 конски сили.

Горещи

Коментирай