Съвсем различен: СНИМКИ и характеристики на новия агресивен, но стилен Mitsubishi L200

  • 10.11.2018 10:50 /
  • 7470 /
  • 0
Съвсем различен: СНИМКИ и характеристики на новия агресивен, но стилен Mitsubishi L200

Напълно модернизираният пикап Mitsubishi L200 от четвъртото поколение бе представен за първи път пред публика в Тайланд (там той е познат под иметоTriton), отбелязвайки по този начин 40-годишнината на модела. Колата ще бъде част от 11 модела, пуснати в новата стратегия съвместно с Renault-Nissan.

Като цяло компанията съобщава за около 2400 направени промени и намеква, че подобно обновление се различава много от обичайния рестайлинг. Най-очевидната промяна, разбира се е външността на колата. Пикапът сега изглежда по-агресивно от всякога, но в същото време е достатъчно стилен и много отличителен.

Новият L200 е получил изцяло нова предна част в стила на последните модели на марката. Той има "двуетажна" оптика с тесни фарове отгоре, вертикални блокове в предната броня и Dynamic Shield. Решетката на радиатора е много тясна, така че по принцип предната част на колата създава впечатление за тежкия шлем на тевтонски рицар. В задната част можете да видите новите светлини, габарити, в които сега има вертикални LED ленти.

Skoda показа за пръв път интериора на новия хечбек Scala (СНИМКИ)

Има промени и в интериора на новия пикап. Заслужава да се отбележи на първо място новия волан и актуализираните устройства.

От техническа гледна точка, Mitsubishi L200 2019 е оборудван с нови режими на движение в сняг, пясък, чакъл и камъни, които регулират работата на двигателя, трансмисията и спирачната система в съответствие с избраните условия.

Първи СНИМКИ и подробности за новия Volkswagen Golf 2020

Също така е добавена система за подпомагане на движението в планината, а петстепенната ръчна трансмисия е заменена с 6-степенна автоматична трансмисия. Предните спирачни дискове са станали по-големи, а отзад са се появили нови амортисьори, за да се осигури по-добро движение.

Новият Mitsubishi L200 2019 е оборудван със система за предупреждение за сблъсъци и асистент. Традиционно, пикапът ще се предлага с опции за салон с един или два реда седалки, но европейският пазар ще получи само втората модификация. /auto.blitz.bg

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ