Светът скърби за бивша красавица на Хамилтън, която се претрепа жестоко с BMW (СНИМКИ)

  • 02.10.2018 11:14 /
  • 16304 /
  • 1
Светът скърби за бивша красавица на Хамилтън, която се претрепа жестоко с BMW (СНИМКИ)

Цял свят сърби за красивото бившо момиче от бокса, което почина, след като зверски катастрофира със своето BMW миналата седмица. Кейт Уудкок от Олдридж, която две години работеше като моделка в бокса на шампиона от Формула 1 Люси Хамилтън, е загинала на място, след като в четвъртък вечерта мощният ѝ баварец катастрофирал близо до Сътън Колдфилд във Великобритания. 

По данни на полицията, Кейт може да е изгубила контрола върху своя автомобил и в резултат се е забила в тухлено заграждение на бензиностанция.  

Нищо не могло да бъде направено, за да се спаси животът на 30-годишната красавица, която приятели описват като "щастлива душа". В интернет бе създадена специална страница за дарения, като целта е да се съберат 4 000 британски лири, с които да се помогне на семейството на Кейт да плати погребението ѝ.

Говорейки за ролята си на момиче в бокса по-рано тази година, госпожица Уудкок каза пред в. "Сън": "Правех го, защото исках да го правя. Обичах моята работа".  "Всичко бе много професионално и никой не прекрачи границите нито веднъж. Само аз и още едно момиче бяхме британки. Харесваха ме защото съм интелигентна, с добри обноски, работех здраво. И всички тези качества бяха събрани в една много красива опаковка. Тази работа е доста изискваща, работи се много. Трябва да се научиш как точно да ходиш из бокса, как да държиш флага и табелите  с информацията - има много обучение, за да може да си вършиш работата правилно", обясни още моделката. 

От агенцията ѝ SDMPE реагираха на кончината ѝ така: "Силно скърбим за загубата на Кейт Уудкок".  "Силно сме шокирани и натъжени от загубата на такава миловидна, красива жена и обещаващ модел, който винаги блестеше много ярко", добави от тях.  

Мястото на трагедията, при която Кейт загуби живота си, бе обсипано с цветя и плюшени играчки в памет на красивото момиче. 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ДЯДО КАРАКОЧ
    02.10.2018 18:57
    Много слаб тоз "баварец",бе.Не,не.Не го вярвам.Не вярвам"хулиганът на пътищата"да е направен от велпапе като колата на Ерих Хьонекер - "Траби"- то.И как така не се е задействал еърбегът? Да не е някой стар дрънкел?