Супер евтин електромобил за $3000 излиза на пазара СНИМКИ

  • 02.10.2021 10:50 /
  • 40532 /
  • 0
Супер евтин електромобил за $3000 излиза на пазара СНИМКИ

На специално събитие китайската марка Wuling представи микроавтомобил, наречен Nano EV. Новата кола е изградена в стила на сегмента и е насочена към младата аудитория.

Дължината на модела е 2 497 мм, а междуосието - 1 600 мм. Въпреки компактните размери, в салона могат да се настанят двама души.

Wuling Nano EV има оригинална оптика и брони с черни вложки. Подобни ленти има и на страничните врати. Покривът е боядисан в тъмен цвят, а задното стъкло е очертано с червена ивица.

Салонът на новия модел изглежда светъл и отличителен. Използвана е издръжлива материя, която съответства на цвета на корпуса.

Китайците масово внасят съветски Волги, ето какво правят с тях СНИМКИ

Електромобилът е оборудван с цифров приборен панел, базова аудиосистема, климатик и електрически стъкла. Микроавтомобилът се задвижва от един електрически двигател с мощност 32 к.с. и въртящ момент 85 Nm. Той може да измине до 300 км с едно зареждане. Зарежда се от нормален битов контакт.

Китайците създадоха много евтин голям кросоувър СНИМКИ

Wuling Nano EV ще бъде пуснат в продажба в края на тази година. Първоначално ще бъдат пуснати на пазара специални версии Nick Limited Edition и Judy Limited Edition, които са посветени на главните герои от анимационния филм "Зоотрополис". Техните изображения ще бъдат нанесени върху каросериите на автомобилите. Цената на електрическия автомобил е 3000 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ