Subaru представи своя най-впечатляващ седан - СНИМКИ и всички подробности

  • 09.02.2019 11:20 /
  • 12672 /
  • 0
Subaru представи своя най-впечатляващ седан - СНИМКИ и всички подробности

На автомобилното изложение в Чикаго беше представен новият Subaru Legacy от седмо поколение. Флагманският седан  е подготвен от компанията за 30-тата годишнина на модела и ще бъде пуснат в продажба през есента на тази година.

Новият Subaru Legacy е изграден върху изцяло нова платформа, но външно не се е променил много в сравнение с предшественика си. Може би само задната част е малко по-повдигната. Фаровете в по-скъпите версии са LED и адаптивни. Устойчивостта на корпуса е увеличена с цели 70%.

Основната иновация е в салона на колата - голям 11.6-инчов сензорен екран в стила на Tesla и Volvo. В списъка с опции за първи път присъства Wi-Fi, вентилация на предните седалки и технологията за контрол на умората на водача.

Subaru WRX STI постави нов рекорд на "най-хубавия път в света" (ВИДЕО)

В допълнение, всички Subaru Legacy ще са оборудвани със система за безопасност EyeSight, която включва превантивни спирачни системи и задържане в платното на пътя.

Новият седан Toyota Corolla 2019 бе разсекретен преди премиерата (СНИМКИ)

Новият Subaru Legacy ще бъде оборудван с четирицилиндров 2.4-литров турбодвигател с мощност от 264 к.с. (376 Nm) и 2,5-литров атмосферен двигател от 185 к.с. (239 Nm). С първия двигател, новият Subaru Legacy ще ускорява до 97 км / ч за 6,1 секунди. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ