Стрелба и кръв след спор за марки автомобили (СНИМКИ)

  • 17.05.2019 9:20 /
  • 1216 /
  • 0
Стрелба и кръв след спор за марки автомобили (СНИМКИ)

Полицията в Бедфорд, щата Вирджиния, САЩ, арестува мъж, който открил стрелба по трима души по време на спор за това кои коли са по-добри - Chevrolet или Ford.

Служителите на реда са получили съобщение за стрелба в двора на къща и пристигайки на мястото са открили трима души на поляната пред сградата с огнестрелни рани.

Оказало се, че 56-годишният Марк Едуин Търнър е причинител на престрелката. Той отказал да се хвърли оръжието си и да се предаде. По време на кратката престрелка нападателят бил зашеметен от специална граната, след което бързо му били поставени белезници.

Вижте как изглежда Chevrolet Corvette с пробег от половин милион километра (СНИМКИ/ВИДЕО)

Марк Едуин Търнър

Според информацията от разследването,  Търнър, заедно с приятелката му, синът й и приятелката на сина й са решили да вечерят заедно този ден. Почивайки си в предния двор на къщата, Търнър и синът на приятелката му започнали да спорят кой е по-добрият производител на автомобили, Chevrolet или Ford. Темата толсова разпалила мъжете, че в крайна сметка те започнали и да се бият. Приятелката на Търнър се опитала да раздели двамата, но получила удар с нож в долната част на гърба от приятеля си.

След това Марк влязъл в къщата за пистолет, от който изстрелял пет куршума в краката на приятелката си. Тя стояла на пътя му и му пречела да се разправи с младия мъж.

Истински звяр! Това ще е най-мощният и най-бърз сериен Ford Mustang в историята (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според полицията, синът на смелата жена е ранен в ръката. Приятелката на младия мъж също била ранена - в нея попаднали два куршума след рикошет.

Марк Едуин Търнър е обвинен в извършването на престъпление с използване на огнестрелно оръжие.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ