Страхотен кемпер: Citroen Space Tourer има нова версия с всичко необходимо СНИМКИ

  • 10.02.2024 7:00 /
  • 5727 /
  • 0
Страхотен кемпер: Citroen Space Tourer има нова версия с всичко необходимо СНИМКИ

Новият Citroen Space Tourer получи нестандартна версия Holidays. Миниванът е превърнат в компактен дом на колела. Той бе представен на изложението в Щутгарт, а продажбите на модела стартират през пролетта, съобщава се на уебсайта на концерна Stellantis.

За основа е взет стандартният 4,98-метров Citroen Space Tourer 2024. В покрива му има повдигаща секция: увеличава височината на кабината и позволява поставянето на двоен матрак. При сгъване на втория ред седалки се получават още две места за спане.

Вътре има малка кухня с мивка, газов котлон и хладилник. Появили са се сгъваема маса и множество шкафове за багаж. Седалките на първия ред могат да се обръщат.

Показаха иновативен дом на колела, пространството е като на апартамент ВИДЕО

Преносими душове и биотоалетни се предлагат като опции за Citroen Holidays. Има също резервоари за вода и отпадъци, множество USB портове и безжично зареждане за смартфони.

Това е кемперът на годината, трансформира се от ван в дом на колела само за няколко секунди ВИДЕО

Citroen Holidays са оборудвани с 2,0-литрови турбодизели с мощност 150 и 180 к.с.: в първия случай е монтирана 6-степенна ръчна скоростна кутия, във втория - 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Оборудването включва дигитален приборен панел, 10-инчов сензорен екран, камера, както и системи за автоматично спиране, поддържане на лентата и разпознаване на пътни знаци. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ