Страшно висок мъж си потърси кола, в която да може да се побере, ето какво се случи ВИДЕО

  • 28.08.2020 8:50 /
  • 11880 /
  • 0
Страшно висок мъж си потърси кола, в която да може да се побере, ето какво се случи ВИДЕО

При височина 220 см и тегло от 155 килограма намирането на автомобил, който да не е с тесен интериор е много трудна задача. Ютубърът The Dutch Giant (Холандският гигант) сподели за проблема си с потребителите в мрежата.

Прави впечатление, че той пристига в автокъща в ... мъничък хечбек Toyota Aygo! Оливър Рихтерс (това е името на гиганта) казва, че самият той не може да спре да се удивлява от факта, че се чувства доста свободно зад кормилото на толкова малка кола, но смята за несправедливо това, че трябва да кара такава кола, при положение, че отдавна мечтае за спортен автомобил и може да си го позволи. Но размерите не позволяват на гигантския Оливър просто да отиде и да си купи кола, която харесва.

Ето как се сменят гумите на най-големия трактор в света ВИДЕО

Освен бодибилдинга и другите свои дейности, Оливър е истински автомобилен фен. За съжаление, двата спортни автомобила, които най-много му паресват - Chevrolet Corvette C8 и Nissan GT-R са се оказали просто твърде малки за него.

Това не го спряло и той решил да продължи да търси в автокъщите на американските марки, известни с големите си автомобили.

След като изял осем яйца за закуска, Рихтерс започнал обиколката си в автокъщите в Дюселдорф. Дилърите на Ford му предложили кабриолет Mustang GT, който да осигури достатъчно място за Оливър. Въпреки че посетил и дилърските центрове Polestar, Chevrolet и Maserati, за да види други варианти, гигантът спрял своя избор на автомобил Cadillac. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ