Страшен майтап си направиха от Mercedes-Benz на гърба на Audi ВИДЕО

  • 11.04.2020 8:50 /
  • 45277 /
  • 3
Страшен майтап си направиха от Mercedes-Benz на гърба на Audi ВИДЕО

Audi публикува на своите страници в социалните мрежи видео, с което изразиха благодарност към феновете си по целия свят за участието си в предизвикателството Four Rings Challenge. Шегаджиите от Mercedes-Benz също са намерили начин да създадат „Четири кръга“.

На 28 март от Audi публикуваха призив към всички, които харесват марката по целия свят, да проявят креативност в създаването на логото на марката по всякакъв начин. Всички бяха поканени да публикуват работата си в социалните мрежи с хаштага Four Rings Challenge. От събраните снимки и видеоклипове от автопроизводителя направиха колаж и публикуваха видеото на страницата си във Facebook.

В инициативата, обаче, са решили да се включат дори конкурентите от Mercedes-Benz, разбира се по един своеобразен и "остър" начин. Както се и очакваше, подготвеното от Щутгарт не можеше да бъде просто произведение на изкуството.

Зрелищна гавра с шефа на Mercedes-Benz си направиха от BMW (ВИДЕО)

Във видеото публикувано на страницата на Mercedes-AMG, спортният кабриолет AMG C63 рисува на асфалта четирите кръга чрез дрифт.

Видеото е придружено от текста: "Хей, Audi, #FourRingsChallenge е приет! Ние всички сме обединени от една и съща страст, така че ние ще добавим своя творчески принос. @Audi, ние се надяваме, че резултатът ще ви хареса и ще ни покажете как изглежда вашият почерк". 

Трябва да се отбележи, че в линията на моделите на Audi всички автомобили са с предно или пълно задвижване, докато колите на Mercedes са с пълно или задвижване на задните колела - тоест, почти невъзможно е за Audi да покаже дрифт на свой сериен модел./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ;)))
    11.04.2020 10:22
    Комплексари! Боли ме фара за задвижването им хаха!
  • Спец
    11.04.2020 19:32
    "Ауди взема завоите все едно има вързано умряло магаре на предния капак!" - Джеръми Кларксън по повод конструктивната особеност на Ауди да монтират двигателя почти на предната решетка, поради което колата доста недозавива.
  • Не съм като останалите заблудени овце
    12.04.2020 12:19
    Изобщо не ме интересуват тези компаний. Лъжеха цял свят че са в нормите по екологичност.Оказа се че сме дишали отровите от двигателите им.Да ги спрат да произвеждат коли.Хитреци интересуват ги само парите.