Странният евтин кросоувър на Renault предизвика смут на пазара СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/stranniyat-evtin-krosouvar-na-renault-predizvika-smut-na-pazara-snimki Auto.blitz.bg
Странният евтин кросоувър на Renault предизвика смут на пазара СНИМКИ

Новият кросоувър Renault Grand Koleos от 2025 моделна година се оказа много успешен след официалната премиера и предизвика истински фурор на пазара. Въпреки че моделът може да се нарече доста странен.

По-рано компанията изненада с неочакваната кола, тъй като досега не е разработвала сама бюджетен кросоувър.

Официалната премиера на Renault Grand Koleos 2025 вече се състоя. Оказа се, че автомобилът е базиран на евтин китайски кросоувър.

Всъщност това е преработен Geely Monjaro. Electimes съобщава , че продажбите на автомобила вече привличат внимание.

От началото на приемането на поръчки за Renault Grand Koleos вече са събрани 7135 заявки. Всеки ден има 650 повече потенциални купувачи. Въпреки че засега говорим само за една държава – продажбите започнаха в Корея.

Въпреки факта, че почти всички елементи на каросерията са заменени, Renault и Geely остават подобни, като много близки роднини. Каросерията има квадратен силует, а обикновените фарове и броня с големи въздухозаборници привличат вниманието. Същото може да се каже и за Монджаро.

Кросоувърът Renault Grand Koleos E-Tech Hybrid ще се задвижва от хибриден силов агрегат с мощност 245 к.с. Производството е организирано в Южна Корея, а прогнозираната цена на Grand Koleos ще започва от 20 000 до 30 000 долара.

Горещи

Коментирай