Страховито ВИДЕО: Девойка с Audi живее втори живот след спиране на магистрала

  • 30.01.2021 10:20 /
  • 2252 /
  • 3
Страховито ВИДЕО: Девойка с Audi живее втори живот след спиране на магистрала

Млада жена, управляваща Audi, едва не е загинала, след като станала виновница за ПТП на магистрала близо до руския град Санкт Петербург. Момичето е закачило бял кросоувър при изпреварване, спряло и слязло от колата, за да провери щетите.

На няколко метра зад нея спряла и колата, която била с одраскана броня от нея. Всичко, което се случило, било записано от видеорегистратора на втория шофьор, който впоследствие е публикувал записа в мрежата.

На записа се чува, че съпругата на водача на всъдехода го моли да не излиза от колата, защото други коли, включително камиони, преминават с висока скорост. И мъжът е решил да не поставя знак за аварийно спиране. А момичето с Audi оглежда багажника, вероятно търсеща сигнализиращия знак за непредвиденото спиране.

Уникална гледка! Вижте как истински военни ракети се изсипаха на магистрала (СНИМКИ/ВИДЕО)

В този момент в белия кросоувър отзад влетява друга кола. От удара всъдеходът се насоча напред и като по чудо не затиска смъртоносно момичето към багажника. Автомобилът на девойката се задвижва напред по инерция, а самото момиче пада пред белия кросоувър.

За щастие тя не е пострадала много, дори сама се изправя на крака, но определено живее втори живот. От записа също става ясно, че съпругата на автора на видеото е получила някакъв вид нараняване. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • инструктора
    30.01.2021 13:22
    Tъпа пу-тка
  • !!!
    31.01.2021 18:28
    Аварийна лента нямат ли тия??
  • Ехайде
    31.01.2021 19:39
    Тя е блондинка - разбираемо е, но тоя зад нея Иванушка Глупакът ли е !