Страховит инцидент: Пътнически влак помете камион с лодка ВИДЕО

  • 03.05.2020 9:20 /
  • 4789 /
  • 1
Страховит инцидент: Пътнически влак помете камион с лодка ВИДЕО

Железопътен транспорт, автомобил и лодка се срещнаха на едно място. При шокиращото произшествие, от удара влакът се издига във въздуха.

Инцидентът е станал на 29 април в норвежкия град Скиен. Около 11:45 часа камион, превозващ моторна лодка, по неизвестни причини останал със заглъхнал двигател точно на железопътния прелез. Случаен свидетел е заснел всичко на видео.

Високоскоростният пътнически влак, както може да се види на кадрите, се е движел с много голяма скорост, но преди сблъсъка машинистът се е опитал да намали. Очевидно разстоянието за пълно спиране не е било достатъчно и влакът с висока скорост преминал през ремаркето на камиона, на което била поставена лодката. От удара влакът излетява за момент във въздуха, след което излиза от релсите.

Местното издание NRK съобщава, че към момента на произшествието във влака са се намирали само четирима пътници и трима служители. За щастие в резултат на железопътния инцидент никой от тях не е получил сериозни наранявания.

Автомобил на пожарната не стигна до произшествие, пропадна под асфалта (СНИМКИ/ВИДЕО)

Двамата мъже, пътуващи в камиона, също успели да избегнат фатални последици, въпреки че един от тях (вероятно собственикът на лодката) почти попада под обломките, които се разлетяват на всички страни от удара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дядо Поплювко
    03.05.2020 21:59
    Ууакья нйе прощава