Станаха ясни характеристиките и оборудването на новата европейска Toyota Camry СНИМКИ

  • 13.01.2024 11:50 /
  • 2293 /
  • 0
Станаха ясни характеристиките и оборудването на новата европейска Toyota Camry СНИМКИ

Новата Toyota Camry вече е представена на пазарите в САЩ и Китай. Сега е ред на Европа. Моделът за този пазар ще бъде представен през май тази година, но испанското издание Motor разкрива подробности за него.

Европейската Toyota Camry 2024 се различава от северноамериканската и китайската версия по дизайна на решетката. Иначе в останалото си е същия седан с тънки LED фарове и заострена предна част.

Но салонът на Toyota Camry 2024 за Европа е абсолютно същият като този на американския модел. Автомобилът има виртуален приборен панел и голям 12,3-инчов сензорен екран. Мултимедийната система е допълнена от гласово управление и безжични Apple CarPlay и Android Auto.

Представиха градски електромобил за $6250, който може да се движи и без да го зареждате ВИДЕО

Оборудването на Toyota Camry в Европа ще включва безключов достъп, двузонов климатроник, навигация, безжично зареждане за смартфони и JBL акустика с 9 високоговорителя. Към оборудването са прибавени и адаптивен круиз контрол, системи за автоматично спиране и поддържане на лентата.

Показаха новия турски автомобил, ето какво е оборудването СНИМКИ

Както и досега, в ЕС ще се предлага само хибридът Toyota Camry. Модифицираната задвижваща система, състояща се от 2,5-литрова бензинова "четворка" и двойка електрически мотори, развива мощност от 230 к.с. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ