Състезатели от Формула-1 докопаха колата на Джеймс Бонд и стана страшно ВИДЕО

  • 04.10.2021 9:33 /
  • 4194 /
  • 0
Състезатели от Формула-1 докопаха колата на Джеймс Бонд и стана страшно ВИДЕО

В навечерието на премиера на новия филм за Джеймс Бонд състезателите от отбора Aston Martin, участващ в шампионата Формулы-1, се повозиха на култовия английски спортен автомобил Aston Martin DB5, който се снима в редица филми от близкото минало за британския шпионин, а когато ролята бе поета от Дениъл Крейг, колата се върна във франчайза в качеството на пресъздадена реплика. 

Състезателите Себастиян Фетел и Ланс Строл управляваха автомобила на Бонд на британската писта Силвърстун под зоркия поглед на опитния Мартин Брандъл, бивш пилот от Ф-1, а в момента водещ на телевизионния канал Sky Sports F1, както и при непосредственото участие на каскадьора, който е управлявал DB5 в екшън сцените на новия филм "Смъртта може да почака".

Брандъл напомни на състезателите, че в половината от всичките заснети филми за агент 007 са присъствали коли на Aston Martin.

Фетел сподели, че очаква с нетърпение момента, когато ще се озове зад волана, за да се почувства и той малко като Джеймс Бонд. Неговият колега Ланс Строл се съгласи, че именно такива чувства предизвиква колата, която изглежда страхотно. 

Съвременните пилоти на Формула 1 и спортните автомобили от миналото - винаги са увлекателно зрелище. 

А и кадри от шофирането на състезателите се припокриват със сцени от филма, който скоро трябва да се появи по екраните. 

На пилотите бе предложени да вземат завой на скорост с дрифт, а след това да изпълнят сложна фигура: да преминат между два конуса, правейки "поничка", след което, без да спират, да излязат през втора "врата".

 

КОМЕНТИРАЙ